Ke každému dotykovému panelu V-TOUCH získáváte servisní balíček Expres GOLD. V případě závady panelu si můžete objednat dopravu zdarma do našeho servisního střediska a do 4 pracovních dnů máte panel zpět. Můžete si také předem domluvit opravu na počkání v pražském servisu.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ (GDPR)


Kdo jsme

VEKOBS s.r.o. 

U Plynárny 99, 101 00 Praha 10

IČO:  27168255

DIČ:  CZ27168255

Email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Web: https://www.vekobs.cz


Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Pro objednání dopravy zákazníkem je možné využít objednávkový formulář, který je nám odeslán na emailem na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Údaje z těchto emailů jsou uchovány trvale v rámci poskytovatele emailové schránky.

Nepoužíváme je za účelem marketingu (tzn. neposíláme žádné nevyžádané newslettery nebo marketingová sdělení).


Cookies

Cookies jsou malé soubory obsahující informace, umožňující nám uchovávat a analyzovat specifické informace o preferencích návštěvníků webových stránek během návštěvy webových stránek VEKOBS. Cookies se, po potvrzení vašeho souhlasu s jejich zpracováním, při návštěvě webové stránky stahují do vašeho zařízení.

Při dalších návštěvách webových stránek VEKOBS se soubory cookies rozpoznají, díky čemuž umožňují uchovat vaše specifická nastavení, nebo vám nabízet adresný obsah odpovídající vašim uživatelským preferencím.

Informace generované cookies zahrnují anonymizovanou IP adresu návštěvníka stránek a jsou přenášeny na servery provozovatelů služeb, kteří jsou uvedeni níže. Tyto servery jsou umístěny v EU nebo v USA a zaručují plný soulad s právními požadavky. Provozovatelé služeb mohou informace předávat Třetím stranám jen tehdy, jestliže to připouští platná právní úprava.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jak může uživatel zamezit používání cookies z webových stránek VEKOBS:

Uživatel může zabránit stahování cookies do svého zařízení, případně již stažené cookies kdykoli vymazat. Protože postup se může lišit v závislosti na používaném prohlížeči, typu přístroje apod., doporučujeme využít postupy doporučované přímo producenty produktu, který uživatel využívá.

Informace o přesném postupu lze snadno získat např. zadáním dotazu „Jak vymazat cookies“ do jakéhokoli internetového vyhledávače.


S kým sdílíme vaše údaje

Vaše údaje s nikým nesdílíme.


Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.


Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.


Kam posíláme vaše data?

Vaše data nejsou poskytována dalším subjektům.


Vaše kontaktní údaje

Vaše kontaktní údaje jsou uchovány v emailech, které Vámi byly zaslány zašifrovaně přes webový formulář nebo přímo na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .


Jak chráníme Vaše osobní údaje

Vaše data jsou u nás v bezpečí. Přijali jsme technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu a zabezpečili vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.


Jaké máme postupy při úniku informací

Informovat jednatele společnosti

Do 72 hodin informovat dozorový úřad – Úřad pro ochranu osobních údajů

Je-li to potřeba informovat i subjekt údajů (zákazníka / zaměstnance)


Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje?

Naše společnost nezískává touto cestou žádné osobní údaje od třetích stran.


Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data?

Naše společnost neprovádí žádné automatizované rozhodnutí ani profilování Vašich uživatelských dat.


Datum revize 30. 1. 2019

For a professional business hosting we highly recommend hostgator review or cloud hosting

Doporučujeme: Lékařsky ověřené tlakoměry - Facebook přihlášení - Filmy Online - SEO webu sledují SEO nástroje.cz

Joomla Templates designed by Joomla Hosting